• Onderhouds- en reiniginswerken

  Bent u van plan om een huis te bouwen of uw woning te renoveren? Dan helpen wij u graag verder met alle dak- en zinkwerken. Gaat het over hellende daken, platte daken, pannen, (natuur)leien, zinkwerk, … Er is niets waar wij u niet mee kunnen verder helpen!

 • ONZE DIENSTEN

  Dakwerken Dak Onderhoud Mos Aanslag Lekkage

  Dakonderhoud

  Dakonderhoud is niet enkel noodzakelijk wanneer er mos of aanslag op het dak zit of er effectief al een lek is. Dankzij regelmatig onderhoud van uw dak kan u de levensduur verlengen en zo kosten besparen. Ook uit voorzorg is het dus aangeraden om een onderhoud uit te voeren. Zo kan u dure dakrenovaties mogelijks vermijden.

   

  De ideale timing voor een onderhoud is jaarlijks na de winter. Afvoerbuizen, goten, … moeten ook onder handen worden genomen wanneer deze vol zitten met bladeren en ander natuurlijk afval. Wij helpen u graag verder met elk klein of groot onderhoud!

   

   

  Dakwerken Ontmossen Mos Dak Onderhoud

  Ontmossing

  Ziet uw dak groen? Dat is nooit een goed teken! Op heel wat daken ontstaat er mosgroei. Vooral daken die noordgericht zijn en dus weinig zon krijgen hebben last van dit probleem. Ook wanneer er bomen in de buurt van uw huis staan, is het mogelijk dat uw dak met mos bezaaid is. Mosgroei kan op termijn echter zorgen voor lekkages. Het mos beschadigt namelijk de dakbedekking omdat het mos water vasthoudt. Dakpannen en leien worden daardoor poreus en kunnen zelfs barsten bij vrieskou. Elk jaar na de winter is het aangeraden om uw dak te controleren op dit probleem.

   

  Hoe verwijderen we mos? Wij verwijderen mos door gebruik te maken van een mos oplossend product. Na het aanbrengen van het product, regent het mos er vanzelf af.

  Schoorsteen vegen - Dakwerken Onderhoud Renovatie

  Schoorsteenvegen

  Het is aangeraden om uw schoorsteen elk jaar te laten reinigen om schouwbranden te voorkomen en in orde te zijn met de brandverzekering. Als er dan een schouwbrand is, kan u een factuur voorleggen als attest aan de verzekeringen.

   

  Hoe vegen we uw schoorsteen? We nemen uw houtkachel weg, vullen de schouw op en plaatsen een stofzuiger aan de onderzijde. Langs boven vegen we al het roet richting de stofzuiger door gebruik te maken van borstels. We volgen de regels van de kunst om elke schouwbrand te vermijden.

  Dakwerken Onderhoud Carport Speciale Projecten

  Speciale projecten

  Ook voor buitengewone constructies staan wij klaar. Wilt u een bijgebouw of carport plaatsen, of heeft u een ander idee? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bekijken graag samen wat de mogelijkheden zijn.