• Asbestverwijdering

  Asbest is een verzamelnaam voor een enkele soorten minerale vezels die erg schadelijk zijn voor de gezondheid en niet met het blote oog te zien zijn. Asbestvezels zijn dus niet te herkennen maar materiaal waarin asbestvezels verwerkt zijn gelukkig wel.

 • Wat is dat nu juist? Asbest?

  asbest verwijderen limburg

  Asbest werd in de 20ste eeuw in talrijke bouwproducten verwerkt. Het materiaal werd vooral gebruikt voor het produceren van daken en gevels. Omdat asbest kan voorkomen in tal van vormen, laat u de vaststelling ervan beter over aan een specialist. Wij helpen u graag verder met deze vaststelling! Meer algemene informatie vindt u hier.

   

  Vanaf 2040 moeten alle gebouwen in Vlaanderen asbestvrij zijn en mogen daken dus ook geen asbest meer bevatten. Bovendien is het eigenlijk altijd aangeraden om sterk verweerde asbestleien en in het bijzonder golfplaten zo snel mogelijk te laten vervangen voor uw eigen gezondheid.

   

  Als gecertificeerd asbestverwijderaar helpen wij u graag verder. Het is erg belangrijk om asbest enkel door een erkende firma te laten verwijderen. We hanteren steeds strenge veiligheidsvoorschriften tijdens het verwijderen van asbest.

 • Wilt u asbest laten verwijderen of wilt u meer informatie hierover?
  Aarzel niet om ons te contacteren!